Thuis

Zhejiang fanhar electronics co.,ltd

Van goede kwaliteit Miniatuurmachtsrelais voor verkoop
Van goede kwaliteit Miniatuurmachtsrelais voor verkoop
Zeer goede kwaliteit met korte tijdlevering

—— Sehoo

Wij kregen de producten met ons eigen ontwerp, zijn zij perfect en wij willen zaken op lange termijn met uw bedrijf doen.

—— Slava

Onze klanten hebben zeer goede commentaren met uw relaisproducten, kunnen wij veel meer sterke samenwerking tussen bedrijven doen.

—— Sanjiv

Ik ben online Chatten Nu

Zhejiang fanhar electronics co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7
Zhejiang fanhar electronics co.,ltd Zhejiang fanhar electronics co.,ltd Zhejiang fanhar electronics co.,ltd Zhejiang fanhar electronics co.,ltd Zhejiang fanhar electronics co.,ltd Zhejiang fanhar electronics co.,ltd Zhejiang fanhar electronics co.,ltd
Relais workshop testmachine Fanharrelais Fabriek Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Wereldwijd
Merken : Fanhar
Aantal werknemers : 150~200
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%

De Elektronikaco. van Zhejiangfanhar, Ltd is een Nationale Hi-Tech onderneming gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van relais. Met meer dan 30 reeksen, honderden productspecificaties, worden onze relais wijd gebruikt op vermogenssturing, slim huis, huishoudapparaten, elektrische voertuigen en ladende stapel, industriële controle en nieuwe energiegebieden.

Met een volledig kwaliteitsborgingsysteem, heeft Fanhar de ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem en milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001 overgegaan. De producten bezitten de certificatie van UL, TUV en CQC-, en ontmoeten de EU RoHS, BEREIKEN vereisten. Het ‚Fanhar-Relais is een beste keus wereldwijd door betrouwbaar kwaliteitsborgingsysteem, de uiterst nauwgezette technische diensten, verkoopnetwerk wereldwijd en beste rendabel aan te bieden geworden.

 

Contactgegevens
Zhejiang fanhar electronics co.,ltd

Contactpersoon: Miss. Zhang

Tel.: 86-573-8380-9766

Fax: 86-573- 8380-9766

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)